COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șeful Poliției de Frontieră propune instituirea unui ecuson pentru angajații instituției (FOTO)

Șeful Poliției de Frontieră propune instituirea unui ecuson pentru angajații instituției (FOTO)

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, vine cu propunerea de a implementa un nou tip de ecuson pentru angajații instituției pe care o conduce. Potrivit acestuia, datorită ecusonului, cetățenii vor putea stabili identitatea angajaților Poliției de Frontieră.

„În prezent angajații Poliției de Frontieră sînt obligați de a purta legitimațiile de serviciu la vedere, pentru a putea fi identificați de către cetățeni, deoarece așa prevede regulamentul intern. Însă aceste legitimații dețin vizibil date cu caracter personal, care ar putea fi folosite împotriva polițiștilor de frontieră, cît și în alte scopuri ilegale”, precizează Vasiloi.

Șeful Poliției de Frontieră mai precizează că la 27 august 2018, cînd protesta alături de un grup de cetățeni în centrul capitalei,mai mulți manifestanți au fost ridicați de oameni necunoscuți, fără careva însemne. În aceste circumstanțe, noile ecusoane ar servi la recunoașterea angajaților Poliției de Frontieră de către cetățeni.


Rosian Vasiloi a făcut publice și trei posibile variante de ecusoane. Acestea conțin logoul instituției și un număr car ar urma să coincidă cu seria legitimației de serviciu a angajatului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load