Şeful IGP, despre împușcăturile de la Botanica şi victima incidentului

Şeful IGP, despre împușcăturile de la Botanica şi victima incidentului

Prin tragerea focurilor de armă de aseară într-un automobil în sectorul Botanica, s-ar fi încercat comiterea unui omor la comandă.


Despre aceasta anunţă poliţiştii şi procurorii în urma cercetărilor, care au durat toată noaptea, informează Noi.md.


Şeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Alexandru Pînzari, a declarat pentru presă că bărbatul, în vîrstă de 45 de ani, care se afla în interiorul maşinii ciuruite de gloanţe, a fost rănit la antebraţul stîng în timp ce se deplasa spre casă. Tot el a fost cel care a alertat poliţia.


„S-au efectuat cercetări la fața locului, unde s-au găsit mai multe tuburi de armă, de la o armă deocamdată neidentificată. Aceste tuburi au fost trimise la expertiza balistică pentru a se stabili din ce tip de armă a fost efectuată împușcătura”, a menţionat șeful IGP.


Totodată, s-a stabilit că persoana care a avut de suferit în urma accidentului ar avea antecedente penale şi s-a aflat anterior în vizorul poliției.


Cazul este investigat în continuare de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.


Atît victima, cît şi alţi martori au fost interogați și, în urma mărturiilor acesteia, oamenii legii au elaborat cîteva versiuni preliminare.


„Probele acumulate ne indică direct asupra unor versiuni pe care noi le considerăm viabile și care vor putea, cu certitudine, pe viitor să ne ducă la descoperirea infracțiunii și stabilirea persoanelor implicate”, a menționat procurorul adjunct al PCCOCS.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load