Sediul Moldova-Film, în pericol: 700 kg de explozibil a fost găsit într-un depozit

Sediul Moldova-Film, în pericol: 700 kg de explozibil a fost găsit într-un depozit

Aproximativ 700 kg de explozibil, substanțe chimice și muniții depozitate și păstrate în condiții improprii, extrem de periculoase pentru locuitorii Chișinăului, evacuate de pe teritoriul sediului Moldova-Film.


Cel puțin desprea aceasta a scris ministrul de Interne, Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook.


„Pe parcursul zilei de ieri, ca urmare a unei sesizări, a fost demarată operațiunea de identificare a provenienței și evacuării a unei cantități de aproximativ 700 kg de explozibil, substanțe chimice și muniții depozitate și păstrate în condiții improprii, extrem de periculoase pentru locuitorii Chișinăului.


În activitatea dată au fost antrenate structurile de resort ale MAI și Ministerului Apărării și întreprinse toate măsurile necesare de asigurare a securității zonei. Operațiunea a fost încheiată cu succes, fapt pentru care le mulțumesc tuturor polițiștilor și militarilor antrenați în această acțiune”, a scris Andrei Năstase.


Amintim că ieri, 29 iunie, au avut loc percheziții la un depozit din preajma sediului „Moldova Film”. La fața locului se aflau mai mulți geniști, carabinieri și poliție. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load