Se fac și în Moldova filme!

Se fac și în Moldova filme!

Dacă ești pasionat de film, vrei să cunoști mai multe din culisele procesului de „coacere” a unui film, vrei să-ți încerci puterile în producția unei pelicule, atunci drumul duce la Telefilm Atelier.


Mai exact, un proiect realizat cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA la Chişinău şi care este destinat oamenilor din industriile creative, jurnaliştilor, creatorilor de content audiovizual, cît şi tuturor celor care sînt interesaţi sau conectaţi la sfera audiovizualului.


În luna februarie se deschid aplicările pentru workshopurile dedicate artei de regie. În cadrul acestui modul persoanele, selectate vor studia și practica împreună cu mentorii aspecte legate de regia filmului de ficțiune și a filmului documentar.


Timp de șase zile, 12-17 februarie, renumitul regizor moldovean Igor Cobileanski, care muncește și pentru HBO Europa, va ghida aplicanții în sesiunea de regie a ficțiunii. 

A doua sesiune, dedicată regiei documentarelor, va avea loc în perioada 20-25 Februarie, iar mentor va fi Thomas Ciulei, regizor si operator.


Telefilm Atelier constă din patru module - scenaristică, regie, producţie şi secrete din meserie, fiecare modul fiind compus din 12 ateliere.


Formularul de aplicare îl puteți găsi aici.


Mai multe detalii despre proiect aflați de pe pagina de Facebook Telefilm Atelier și de pe cea a Atelierului Regie.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load