Se cere ajutor: Încă un bărbat dispărut este căutat cu disperare

Se cere ajutor: Încă un bărbat dispărut este căutat cu disperare

Romanov Roman Igorevici, născut în anul 1985 a dispărut. Ultima dată bărbatul a fost văzut pe data de 11 mai, pe malul rîului Nistru în dispensarul „UMM” SAD.


La ora zece seara, Roman Romanov a trecut pe celălalt mal al rîului și, pînă în prezent, locația lui nu a fost stabilită.


Înălțimea bărbatului este de aproximativ 182 cm, formaţia corpului subțire. Are față ovală. Sprîncenele arcuite, medii. Ochii căprui.  Există, de asemenea, semne speciale: pe umărul drept are un tatuaj sub forma unei cruci cu un ornament, înfipt în sol.


În ziua dispariției, purta un pulover sportiv de culoare deschisă, blugi albaştri; purta adidași albaştri de mărimea 41-42.


Oricine dispune informații despre locul de aflare al lui Roman Romanov dat dispărut este rugat să înştiinţeze miliția la numărul 102 în orice oraș sau localitate din Transnistria, sunînd la numerele de telefon din Rîbniţa 0 (555) 4-35-20, 4-06-42 și 4 -10-31 sau la linia verde a Ministerului Afacerilor Interne al RMN 0 (533) 8-15-29.


Amintim că, un tînăr din satul Costești, raionul Ialoveni, care a dispărut acum 3 zile, a fost găsit.


Potrivit informațiilor Poliției, băiatul a fost găsit de polițiști după miezul nopții, la marginea drumului de intrare în orașul Cimișlia.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load