Șase hoți au fost încătușați în plină stradă (VIDEO)

Șase hoți au fost încătușați în plină stradă (VIDEO)

Şase indivizi cu vîrstele cuprinse 16 ani şi 23 ani, originari din raionul Hînceşti, au fost reţinuţi de oamenii legii, pe strada A. Iulea din sectorul Buiucani, fiind bănuiţi de săvîrşirea mai multor jafuri, notează NOI.md.

În cadrul audierilor aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, asupra lor fiin depistate bunurile sustrase de la victime, astfel cauzîndule un prejudiciu material în valoare de aproximativ 30000 lei. Actualmente poliţiştii au acumulat probe suficiente ce ar demonstra complicitatea lor în cel puţin trei jafuri stradale, comise în raza sectorului Buiucani. Aceştia îşi alegeau potenţiala victimă în dependenţă de vîrstă, gen, pe care o atacau prin surprindere, fiind deposedată de telefonul mobil, bani sau portmoneu, după care se făceau nevăzuţi de la faţa locului cu automobilul.

Este de menţionat că aceştia ar fi fost implicaţi şi în alte cazuri similare înregistrate pe teritoriul Capitalei. Respectiv trei din indivizi fiind minori sînt cercetaţi penal în stare de libertate, iar complicii lor au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru săvîrşirea infracţiunilor de Jaf, care prevede sancţiune sub formă de închisoare pe un termen de la 3 ani pînă la 6 ani.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load