COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sărbătorile de iarnă au avut mereu aroma portocalelor

Sărbătorile de iarnă au avut mereu aroma portocalelor

În ajunul sărbătorilor de iarnă noi deseori ne lăsăm purtați de valul amintirilor plăcute din copilărie împreună cu cititorii portalului de știri Noi.md. În fiecare zi publicăm poveștile pe care ni le trimiteți la adresa redacției sau le publicați pe pagina Facebook a portalului nostru de știri. Deci povestea de astăzi reprezintă încă o serie de amintiri și emoții din copilărie.

Sărbătorile de iarnă au avut mere aroma portocalelor

Pentru fiecare din nou, sărbătorile de iarnă reprezintă de fapt una din puținele perioade din an cînd putem petrece timpul cu familia. Este perioada cînd rudele se strîng în jurul unei mesei și întîlnesc împreună noul an care trebuie să fie mai bun decît cel precedent.


Cînd eram copil, sărbătorile de iarnă veneau de fiecare dată atunci cînd casa se umplea de aroma dulce a portocalelor, poate și de aceia că în timpul anului părinții nu prea își permiteau să cumpere ”aceste fructe exotice”.

Deși am crescut într-o familie modestă, totuși sărbătoarea de anul nou aducea, parcă prin magie, în casa noastră tot ce visat întregul an.

Sîntem trei surori, iar în ajun mama de fiecare dată hoinărea magazinele de țesături pentru ca să ne coase cele mai frumoase rochițe. Niciodată nu voi uita anul nou cînd mama ne-a făcut la toate trei rochițe roșii din satin lucios în care ne-am simțit cele mai frumoase. Iar în dimineața următoare, am găsit sub brad mult doritul puzzle din 500 de detalii cu cățelușii dalmațieni.

Pe atunci, puzzle erau foarte scumpe, iar la unul care ar avea 500 de detalii, puteai doar visa.

Anii au trecut, dar copilul din mine, pînă astăzi mai păstrează pe perete tabloul format din cele 500 de detalii mici care au întregit imaginea sărbătorilor de iarnă perfecte.

Anonim

Fii eroul Noi.md cu o amintire din copilărie. Te încurajăm să ne povestești​ și tu istoria ta de Crăciun.

O poți face pe adresa electronică editor@noi.md sau Facebook.com/NOI.md/, dar și Facebook.com/EchipaNOI.md/. Așteptăm cu drag istorioara ta!

La fel, poți publica istorioara pe pagina ta, utilizînd hashtag #Noi_challenge.

Dar, cel mai important, dacă crezi că ai o istorie interesantă și nu dorești să îți divulgi identitatea, noi îți asigurăm acest secret, este nevoie doar să menționezi acest lucru.

Toate istoriile le poți citi aici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load