Şapte persoane aflate în conflict cu legea, reţinute de Poliţia de Frontieră

Şapte persoane aflate în conflict cu legea, reţinute de Poliţia de Frontieră

În ultimele 24 de ore, şapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar altele şapte care se aflau în conflict cu legea au fost reținute, relatează Noi.md.


Poliţia de Frontieră mai anunţă că, pe parcursul zilei de ieri, au înregistrat o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, precum şi trei încălcări ale regulilor de transportare a călătorilor.


Totodată, un cetățean moldovean a primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar altul a fost deportat din acest stat.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 413 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 21 291 - pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 11 187 traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 7 095 de traversări de persoane,
PTF Sculeni – 5 623,
PTF Otaci – 5 369,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 5 272,
PTF Giurgiulești-Galați – 3 372,
PTF Criva – 2 451,
PTF Cahul – 2 053.


În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu le suprasolicita doar pe unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.


Totodată, înainte de a porni la drum, conducătorii auto sînt îndemnați să consulte aplicația „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.


În punctele de trecere, trebuie manifestată înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load