Șapte bărbați și-au pus pe roate o afacere ilegală cu droguri (VIDEO)

Șapte bărbați și-au pus pe roate o afacere ilegală cu droguri (VIDEO)

Șapte bărbați, locuitori ai municipiului Chișinău, cu vîrsta cuprinsă între 18 și 40 de  ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiții de comercializarea drogurilor de tip marijuană hidroponică pe întreg teritoriul țării, notează Noi.md.


În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că suspecții avînd o schemă bine organizată, produceau, prelucrau și ulterior comercializau droguri de tip marijuană hidroponică la prețul de 100 lei per gram.  


Timp de o lună, polițiștii au supravegheat membrii grupului, unde au fost infiltrați  mai mulți investigatori sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. În urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor consumatorilor.


Ca urmare a 15 percheziții corporale și  la domiciliile suspecților, au fost depistate și confiscate aproximativ 4 kg de marijuană hidroponică, cîntare electronice la scară mică, pachețele de tip zip – lock destinate ambalării drogurilor, cartele SIM și telefoane mobile, precum și bani obținuți din comercializarea drogurilor, 5600 Euro, 600 dolari SUA și peste 50 000 lei. 


Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproximativ 400 000 lei.


Astfel, cinci dintre suspecți au fost arestați pe un termen de 30 de zile, iar doi sînt cercetați în stare de libertate. Toți suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load