COVID-19 în MOLDOVA

Salvatorii continuă campania de informare privind infecția COVID-19

Salvatorii continuă campania de informare privind infecția COVID-19

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă măsurile de prevenire contra COVID-19 în raioanele din țară. Pe parcursul ultimei săptămîni, angajații IGSU au patrulat 18 localități din raioanele Soroca, Călărași, Căușeni și Florești.

Salvatorii au difuzat mesajele sonore de prevenire pentru cetățeni îndemnîndu-i să poarte măști de protecție în spații închise printre care transportul public, centrele comerciale, farmacii și instituții. Persoanele au fost rugate să se spele cît mai des pe mîni și să acopere nasul și gura cînd strănută.

Totodată, este indicat ca oamenii să evite aglomerațiile și să păstreze distanța socială de minim un metru. În activitatea de prevenire au fost antrenați 11 angajați din cadrul IGSU cu 6 unități de tehnică. Pompierii au împărțit pliante informative oamenilor din localitățile vizitate. Totodată salvatorii au difuzat mesaje prin sistemele sonore conectate la autospecialele de intervenție.


Campania lansată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu genericul „Ai grijă, oprește răspîndirea COVID -19, salvează vieți” va continua și în alte localități din țară. Aceasta este susținută de IGSU alături de subdiviziunile MAI avînd drept scop prevenirea riscului infectării oamenilor cu noul tip de Coronavirus.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load