COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

S-a pornit în Italia, ascunzîndu-se în rulotă (VIDEO)

S-a pornit în Italia, ascunzîndu-se în rulotă (VIDEO)

O tînără din Ucraina s-a ascuns în dulapul unei rulote și a încercat să traverseze ilegal frontiera de stat. Planul acesteia însă a fost deconspirat de echipa mixtă de control, formată din polițiștii de frontieră și vameșii din punctul de trecere Leușeni.

Incidentul a avut loc în data de 1 octombrie pe sensul de ieșire din țară, atunci cînd la vamă s-a prezentat o autocaravană înmatriculată în Italia, în carte se afla șoferul și doi cetățeni italieni.

În urma verificărilor, vameșii au depistat ascunsă, în dulapul predestinat hainelor de schimb, o femeie de 33 de ani, care nu a avea niciun act de identificare. Tînăra a relatat că la mijlocul lunii septembrie curent a făcut cunoștință în orașul Odessa cu cei doi cetățeni italieni, pe care i-a convins să o ajute să ajungă în Italia, deși ultimii cunoșteau că nu deține niciun document ce i-ar permite o călătorie peste hotare.


Cetățenii Italiei au fost amendați pentru încălcarea regulilor de transportare în țară a cetățenilor străini, fiindu-le aplicată amendă în mărime de 60 u.c., iar cetățeanca Ucrainei a fost transmisă către Biroul Migrație și Azil al MAI.

În continuare, polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor pe caz.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load