COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rușii cumpără activ bilete de avion în Moldova pentru toamnă

Rușii cumpără activ bilete de avion în Moldova pentru toamnă

Moldova a devenit una dintre cele mai populare destinații de toamnă pentru turiștii ruși, în ciuda faptului că rămîne oficial închisă pentru zborurile din Rusia.

Despre acest lucru a anunțat "Izvestia", cu referire la datele serviciului "Туту.ру"

Serviciul ”Tutu.ru" a anunțat că în ultimele două săptămîni, cele mai solicitate bilete pentru rutele internaționale au fost cele de la Moscova la Tivat (Muntenegru) - 8% din toate biletele pentru zborurile internaționale vîndute în perioada 3-18 august pentru toamnă. 7% din biletele vîndute sînt pentru cursa Moscova - Istanbul, 4% - Antalya.


Pe locul trei în clasament este direcția Moscova-Chișinău (6%), urmează Erevan - 5% și Minsk - 4%. Cererea pentru biletele Moscova-Tivat a crescut după decizia autorităților din Muntenegru la începutul lunii august de a deschide frontiere pentru turiștii ruși.

Cu toate acestea, din direcția Rusiei, zborurile în această țară sînt încă interzise. De asemenea, deocamdată nu este vorba despre deschiderea de către Rusia a căilor de comunicație aeriene cu Moldova, Armenia și Belarus.

Trebuie remarcat faptul că, prin achiziționarea de bilete spre destinații închise acum, turiștii ar putea rămîne și fără zbor, și fără bani, în cazul în care comunicațiile nu se deschide pînă la sfîrșitul anului. Companiile aeriene pot oferi un voucher cu rambursarea mijloacelor pentru acesta doar peste trei ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load