Rudele lui Platon: „Avem motive întemeiate să presupunem că „Regimul” se poate ocupa de Veaceslav Platon"

Rudele lui Platon: „Avem motive întemeiate să presupunem că „Regimul” se poate ocupa de Veaceslav Platon"

„Avem motive întemeiate să presupunem că „Regimul”, înainte de căderea sa și zborul liderilor săi din țară, se poate ocupa de Veaceslav Platon, care poate fi martorul principal al beneficiarilor efectivi ai furtului unui miliard”. Cel puțin acesta reflectă mesajul rudelor lui Platon, care se arată îngrijorate de starea de sănătate a sa, dar și de faptul că avocații nu au acces la întrevederi de mai bine de trei luni.


„Din 7 martie 2019, directorul Penitenciarului nr. 13, Igor Pîntea, a limitat complet accesul avocaților la Veaceslav Platon. Recent am primit informații de la inculpații din PU 13 că starea de sănătate a lui Veaceslav Platon s-a agravat. În plus, Veaceslav Platon nu a luat legătura cu rudele, exercitîndu-și dreptul la un apel telefonic.


În legătură cu evenimentelor recente din Republica Moldova, noi, rudele lui Veaceslav Platon, avem motive întemeiate să presupunem că „Regimul”, înainte de căderea și zborul liderilor săi din țară, se poate ocupa de Veaceslav Platon, care poate fi martorul principal al beneficiarilor efectivi ai furtului unui miliard”, se arată pe pagina de Facebook a avocaților.


În aceast sens, rudele au făcut apel către Avocatul Poporului pentru a verifica de urgență informațiile privind starea de sănătate a lui Platon, dar și motivul pentru care avocații nu pot să-și vadă clientul.


„Sperăm că „Regimul" nu este atât de nebun să purceadă la eliminarea fizică a martorilor care se află într-o instituție de stat, care este în prezent controlată în întregime de protectorul lor fidel Igor Pîntea !!!”, au conchis rudele.


Deocamdată, directorul Pnitenciarului nu a venit cu o reacție.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load