COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Roman Rîbaliov: Încă nu-i chiar totul pierdut în ţara noastră!

Roman Rîbaliov: Încă nu-i chiar totul pierdut în ţara noastră!

În Moldova încă nu-i chiar totul pierdut, deoarece există oameni, dispuși să ajute fără bani.

Acest lucru a fost scris de către unul dintre cei mai solicitați fotografi din țara noastră, celebrul Roman Rîbaliov, comunicînd pe pagina sa de pe rețelele de socializare că instanța de la Hîncești i-a anulat amenda în valoare de 22 500 lei.

„Știu că mulți au fost îngrijorați de evoluția istoriei mele cu amendă. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și sprijin. Decizia curții: AMENDA ANULATĂ pentru neconstatarea faptelor de încălcare”, a scris Roman Rîbaliov, exprimînd recunoștința pentru asistență și explicații avocaților Alexei Gherțescu și Silviu Potîrniche, precum și mulțumindu-i lui Alexei Dimitrov pentru ajutor și implicare activă.

„Cît de bine este că există oameni, dispuși să ajute fără bani. Poate încă nu-i chiar totul pierdut în ţara noastră. Vreau să menționez judecătorul, nu am experiență cu instanțele judecătorești, dar am rămas cu o impresie bună despre judecătoare - o femeie bună, atentă și plăcută. Și acest lucru nu are nicio legătură cu hotărîre, l-am remarcat înainte de hotărîre, mi-a insuflat speranță pentru o examinare adecvată a cazului”, a subliniat fotograful.


De menționat că duminică, 19 aprilie, fotograful Roman Rîbaloiv s-a deplasat în afara orașului în direcția raionului Hîncești. Revenind prin câmpuri, el a condus spre un drum unde a fost oprit de poliție. Patrula i-a spus fotografului că acest drum duce din satul Boghiceni închis în carantină și că el ar fi încălcat interdicția de a intra în zona de carantină. Rîbaliov a fost amendat cu 22 500 de lei. În procesul verbal fotograful a scris că nu este de acord cu amendă, explicând că nu a fost în sat, ci a ajuns pe drum, traversînd un câmp, semne de interdicție de-a lungul drumului nu au fost. Printre dovezi se regăsește o înregistrare video a traseului, efectuată de o cameră de bord.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load