Reţinut de poliţişti în timp ce transporta o tonă de alcool (VIDEO)

Reţinut de poliţişti în timp ce transporta o tonă de alcool (VIDEO)

S-a pornit la drum cu o tonă de alcool fără acte de provenienţă! Este isprava unui moldovean, care a fost reţinut în apropiere de localitatea Bulboaca, raionul Briceni, informează Noi.md.


Totul s-ar fi întîmplat ieri, 13 februarie, cînd, fiind oprit în trafic de poliţiştii de frontieră, bărbatul de 33 de ani, aflat la volanul unei maşini, nu-și putea justifica prezența în zonă, fapt ce a dus la suplimentarea verificărilor.


În compartimentul marfar al mașinii s-au depistat 42 de butelii a cîte 20 și 30 de litri fiecare, pline cu un lichid străveziu asemanător după miros cu alcoolul etilic. Pentru întreaga cantitate de băutură, o tonă de alcool, bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență și deținere.


Astfel, mașina și încărcătura trnsportată au fost reținute și depozitate pe teritoriul SPF Briceni, pînă la finalizarea cercetărilor.


În prezent polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord întreprind un spectru larg de măsuri pentru a stabili toate circumstanțele și a identifica toate persoanele implicate.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load