COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reținere cu focuri de armă la frontiera Moldovei

Reținere cu focuri de armă la frontiera Moldovei

Un moldovean, aflat în zona de frontieră la miezul nopții și fără actele necesare, a încercat să scape de polițiștii de frontieră, îndreptîndu-se spre o direcție necunoscută.

După ce a fost somat să se oprească de mai multe ori însă fără succes, un membru al patrulei a aplicat arma din dotare pentru reținerea individului.

Potrivit primelor cercetări, s-a stabilit că este un locuitor al satului Mingir, raionul Hîncești, iar motivul pentru care se afla în zona de frontieră era faptul că aștepta un apel telefonic pentru a se deplasa într-o locație indicată anterior de alți doi cetățeni ai R. Moldova, unde urmau să se întîlnească.

Mai mult decît atît, în interiorul mijlocului de transport sus menționat s-a observat lipsa scaunelor destinate pasagerilor, iar la verificarea acestuia în baza de date s-a depistat că defapt plăcuțele de înmatriculare moldovenești aparțineau unui alt autoturism.


Conform informațiilor înregistrate, polițiștii de frontieră au dispus cercetarea cazului sub toate aspectele legale. Conaționalul reținut la fața locului va achita o amendă pentru încălcarea regimului zonei de frontieră. Cele două persoane figurante în acest caz au fost indentificate și se urmărește aflarea locațiilor acestora pentru a fi audiate. Mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Leova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load