TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Reținere cu focuri de armă la frontiera de stat (VIDEO)

Reținere cu focuri de armă la frontiera de stat (VIDEO)

Polițiștii de frontieră, impuși de situație să aplice trei focuri de armă cu scop de avertizare, asta după ce niște persoane necunoscute aflate în zona de frontieră au ignorat somația inspectorilor, scrie Noi.md.

Incidentul a avut loc în acest weekend, iar cercetările continuă și la această oră pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Conform unei informații operative privind transportarea peste hotarul țării a produselor de tutungerie, ofițerii de investigație au întreprins diverse acțiuni pentru a contracara intențiile ilegale a unor conaționali.


Astfel, în apropierea satului Criva, în jurul orelor 22:30 au fost observate patru persoane ce se deplasau spre linia de frontieră, avînd asupra lor cîte un colet. Somați să se oprească, bărbații au neglijat în totalitate indicațiile polițiștilor de frontieră, încercînd să fugă. Cei din urmă au tras trei focuri de armă în plan vertical pentru a sili stoparea și reținerea intrușilor.

La fața locului s-a constatat că coletele erau pline cu cartușe de țigări, în număr de 4.500 de pachete, ulterior acestea au fost ridicate și depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte la SPF Lipcani.

Audiați, nicio persoană nu a dorit să ofere declarații privind fapta comisă. Polițiștii de frontieră cercetează în continuare cazul sub toate aspectele legale. Dacă se va stabili implicarea și vinovăția acestora, ei riscă o amendă contravențională de 150 u.c. fiecare, conform art. 287, al.(10) al CC al RM.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load