REŢETA ZILEI: Vinete cu umplutură de carne de pui

REŢETA ZILEI: Vinete cu umplutură de carne de pui

Mod de preparare:

Se fierbe fileul de pui. Vinetele se curăţă de peduncul şi se taie în două de-a lungul. Cu o lingură se scoate o parte din pulpă. Pulpa tocată se prăjeşte în ulei, se adaugă carnea de pui, se încălzește, se adaugă 1 lingură cașcaval ras, usturoiul, 1,5 lingură  maioneză, se amestecă, se umplu vinetele cu masa obţinută şi se dă la cuptor pentru 15 minute la 150 de grade. Restul caşcavalului, maionezei, făina se amestecă, se ung vinetele, şi se mai ţin la cuptor 3-5 minute la 170 grade pînă se obţine o crustă rumenă.

Ingrediente:

200 g file de pui,

2 vinete de mărime medie,

3 linguri maioneză,

2 căţei de usturoi,

2 linguri caşcaval ras,

1 linguriţă făină,

2 linguri ulei,

sare,

piper negru măcinat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load