REŢETA ZILEI: Varză umplută cu ciuperci

REŢETA ZILEI: Varză umplută cu ciuperci

Mod de preparare:


Varza se fierbe întreagă în apă sărată. Frunzele se desfac şi între ele se pune în starturi egale umplutura. Se înveleşte varza în tifon, ca să i se dea forma unei căpăţîni, se pune înapoi în apa în care a fiert şi se fierbe la foc încet până este gata. Căpăţînă se scoate din tifon, se pune într-o farfurie şi se taie felii. Deasupra se toarnă smîntînă.


Prepararea umpluturii:



Ciupercile se fierb, se taie fidea, se prăjesc cu ceapă. Se fierb crupele de porumb, se amestecă cu ciupercile prăjite, se adaugă ouăle fierte şi mărunţite, sare, piper, verdeaţă şi se amestecă.


Ingrediente:


1 căpăţînă de varză,


sare,


1 păhar smîntînă,


½ pahar de cașcaval tare.


Pentru umplutură:


6-8 ciuperci shampignions,


2 cepe,


2 ouă,


2 linguri de crupe de porumb sau orez,


2 linguri de unt,


1 lingură de verdeaţă tăiată.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load