REŢETA ZILEI: Supă de cartofi cu crupe de porumb şi ciuperci

REŢETA ZILEI: Supă de cartofi cu crupe de porumb şi ciuperci

Mod de preparare:


Ceapa şi rădăcina de pătrunjel se taie fidea şi se prăjesc uşor. Ciupercile se fierb, se scurg prin strecurătoare, se taie mărunt şi se prăjesc. Crupele de porumb se fierb. Bulionul de ciuperci se dă în clocot, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi mai fierbe 12-15 minute. Apoi se adaugă crupele, ceapa, pătrunjelul şi ciupercile. Cu puţin timp înainte de a se lua de pe foc supa se condimentează cu foi de dafin şi piper, sare.
Se serveşte cu verdeaţă tocată.


Ingrediente:


•    8 pahare apă,
•    5 cartofi, 
•    3 linguri crupe de porumb, 
•    8-10 ciuperci champignons,
•    2 cepe,
•    ½ rădăcină de pătrunjel, 
•    3 linguri ulei, 
•    sare, 
•    foi de dafin,
•    piper negru boabe, 
•    1 lingură verdeaţă tăiată de mărar.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load