REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu ciuperci şi ceapă

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu ciuperci şi ceapă

Mod de preparare:

Roşiile pregătite se sărează, se umplu, se pun într-o tigaie unsă cu unt şi presă­rată cu pesmeţi. Roşiile se presară cu caşcaval. Se pun la copt în cuptor. Se servesc cu smîntînă.

Prepararea umpluturii: Ciupercile se fierb în apa sărată, se scurg prin strecură­toare, se mărunţesc şi se prăjesc. Ceapa se taie mărunt, se prăjeşte uşor, se ames­tecă cu ciupercile, se adaugă verdeaţă. Toate se înăbuşă timp de 2-3 minute.

Ingrediente:

8-10 roşii,

1 lingură de unt,

1 lingură caşcaval olandez dat prin răzătoare,

¾ pa­har smîntînă,

sare,

1 lingură pesmeţi pisaţi,

foi de salată verde.

Pentru umplutură:

10-12 ciuperci,

3 cepe,

2 linguri unt,

1 lingură verdeaţă tăiată,

sare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load