REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu brînză de oi

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu brînză de oi

Mod de preparare:

Tăiați „capacele” roşiilor sau faceţi „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa roşiilor, umpleţi cu masa obţinută.

Prepararea umpluturii: Brînza nesărată amestecaţi-o cu untul moale. Adăugaţi usturoiul, tocat cu cuţitul. Amestecaţi.

Puneţi roşiile umplute pe foile de salată.

Ingrediente:

4-6 roşii tare (de mărime medie),

foi de salată pentru garnisire.

Pentru umplutură:

1 ½  pahar de brînză rasă,

100 g de unt,

3-4 felii de usturoi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load