TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

REŢETA ZILEI: Roşii prăjite, cu usturoi şi brînză

REŢETA ZILEI: Roşii prăjite, cu usturoi şi brînză

Mod de preparare:

Roşiile se taie în doua, se presară cu sare şi piper, se prăjesc pe o parte şi pe alta (mai întîi cu tăietura în sus, apoi invers). Înainte de a fi servite, se presară cu brîn­ză, verdeaţă şi usturoi mărunţit.

Roşiile pot servi drept garnitură pentru carne, scrob sau omletă.

Ingrediente:

8 roşii,

1 lingură ulei,

2 linguri brînză dată prin răzătoare,

1-2 căţei de usturoi,

sare,


piper negru măcinat,

2 linguri verdeaţă de mărar şi pătrunjel tocate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load