REŢETA ZILEI: Iahnie de cartofi

REŢETA ZILEI: Iahnie de cartofi

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi şi curăţaţi se taie bucăţele, se rumenesc la foc puternic şi se sărează. Prazul sau ceapa se taie fidea, se prăjeşte, se amestecă cu cartofii şi se prăjesc 2-3 minute. Ardeii se taie fidea, se prăjesc şi se amestecă cu cartofii, se adaugă sare, piper negru măcinat, foi de dafin, se toarnă un pahar de bulion de carne sau de legume, se adaugă verdeaţa şi usturoiul pisat. Se dau la cuptor.

Ingrediente:

8-10 cartofi,

2 fire de praz sau 3-4 cepe,

2-3 ardei graşi,

4-5 roşii,

½ pahar ulei,

3-4 căţei de usturoi,

1 pahar bulion,

sare,

piper negru măcinat,

foi de dafin,

2 linguri verdeaţă tăiată.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load