X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

REŢETA ZILEI: Iahnie de cartofi

3 mar. 2018,, 17:10   Societate
2629 0

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi şi curăţaţi se taie bucăţele, se rumenesc la foc puternic şi se sărează. Prazul sau ceapa se taie fidea, se prăjeşte, se amestecă cu cartofii şi se prăjesc 2-3 minute. Ardeii se taie fidea, se prăjesc şi se amestecă cu cartofii, se adaugă sare, piper negru măcinat, foi de dafin, se toarnă un pahar de bulion de carne sau de legume, se adaugă verdeaţa şi usturoiul pisat. Se dau la cuptor.

Ingrediente:

8-10 cartofi,

2 fire de praz sau 3-4 cepe,


2-3 ardei graşi,

4-5 roşii,

½ pahar ulei,

3-4 căţei de usturoi,

1 pahar bulion,

sare,

piper negru măcinat,

foi de dafin,

2 linguri verdeaţă tăiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?