REŢETA ZILEI: Gogoşele din brînză şi unt ("Urs")

REŢETA ZILEI: Gogoşele din brînză şi unt ("Urs")

Mod de preparare:

Se prepară mămăliga, se răceşte puţin, se împarte în foi nu prea mari. În centrul fiecărei foi se pune brînza amestecată cu unt şi verdeaţă. Se formează „urşi" (gogoaşe), se pun pe o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor. Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:

1½ pahar făină de porumb,

3 pahare apă,

4 linguri unt,

2 pahare brînză mărunţită,

2 linguri ulei,

1 pahar smîntînă,

2 linguri de verdeaţă tăiată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load