Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

REŢETA ZILEI: Fasole înăbuşite cu prune uscate

16 mar. 2019,, 17:00   Societate
2158 1

Mod de preparare:

Fasolea se alege şi se spală în cîteva ape. Se pune la muiat în apă rece pentru cîteva ore (de la 3 până la 8). Apoi se pune la fiert în aceeaşi apă în care s-au muiat. Prunele se opăresc, se taie, se amestecă cu fasolea, se adaugă 1 lingură de unt şi smântână. Toate se înăbuşă la foc încet 8-10 minute. Cu puţin timp înainte de a se lua de pe foc, se sărează, se pune zahăr, caşcaval şi 1 lingură de unt.

Înainte de a se servi, se presară cu verdeaţă tăiată.

Ingrediente:


2 pahare de fasole,

1 pahar de prune uscate,

2 linguri de ulei,

1 lingură de zahăr,

sare,

1 lingură de mărar tăiat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?