X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

REŢETA ZILEI: Dejun ţărănesc

7 iun. 2020,, 19:32   Societate
4156 1

Prima metodă de preparare:

Laptele, faina, ouăle, smîntîna, sarea şi piperul se amestecă şi se bat pînă la obţinerea unei mase omogene. Într-o tigaie călită se pune slănina sau şunca tăiată felii mari, se prăjeşte puţin, apoi se toarnă amestecul şi se coace la cuptor pînă este gata.

Se serveşte cu mămăligă.

A doua metodă de preparare:

Ouăle se bat cu sare şi smîntînă, într-o tigaie cu unt sau cu slănină prăjită se pun roşiile curăţate de seminţe, de pieliţă şi tăiate cubuleţe. Se prăjesc 2-3 minute, apoi se toarnă amestecul şi se dă la cuptor.


Ingrediente:

6-8 ouă,

150 g slănină,

½ pahar smîntînă,

½ lingură făină de grîu,

2 linguri lapte,

sare,

piper negru măcinat,

4 roşii,

2 linguri de unt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?