Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute

16 aug. 2020,, 18:00   Societate
2455 0

Mod de preparare:

Pălăriile ciupercilor se umplu, se presară cu brînză şi se coc la cuptor. Se ser­vesc şi reci şi calde.

Prepararea umpluturii: Picioruşele ciupercilor se mărunţesc şi se înăbuşă în unt, se adaugă ceapa prăjită, sarea, piperul, se amestecă.

Ingrediente:

8 ciuperci shampignon medii,

1 lingură unt,

1 lingură brînză nesărată.

Pentru umplutură:

1 ceapă,

1 lingură unt,

sare,


piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?