REŢETA ZILEI: Castraveţi umpluţi cu carne de găină

REŢETA ZILEI: Castraveţi umpluţi cu carne de găină

Mod de preparare:


Castraveţii pregătiţi în prealabil, se taie în jumătate, se înlătură pulpa şi seminţele, astfel încît, să obţineţi nişte bărcuţe. Săraţi, puneţi umplutura. Înainte de a se servi ornaţi cu maioneză şi măsline.
 
Prepararea umpluturii: Treceţi carnea prin tocătorul de carne sau tăiaţi-o pai. Adăugaţi prazul tăiat, sarea, ardeiul şi căliţi totul la foc încet timp de 10-15 minute. Înainte să închideţi focul, puneţi usturoiul pisat şi verdeaţa tocată.


Ingrediente:


•    4 castraveţi mari,
•    2 linguri de maioneză,
•    4-5 măsline fără sîmburi.
 
Pentru umplutură:
•    100 g de file de carne de găină fiartă,
•    ½ de tulpină de praz (partea albă),
•    2 linguri de ulei,
•    3 căţei de usturoi,
•    sare,
•    piper negru măcinat,
•    1 lingură de verdeaţă tocată. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load