X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

REŢETA ZILEI: Cartofi prăjiţi cu ceapă

4 mar. 2018,, 13:00   Societate
5566 0

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi şi curăţaţi se taie fidea sau rondele şi se prăjesc în ulei pînă se rumenesc. Apoi se amestecă, se sărează, se adaugă piper. Se înăbușă pînă sunt gata la cuptor sau la aragaz la foc încet. Ceapa mărunţită şi prăjită cu unt se adaugă la urmă.

Cartofii se servesc presăraţi cu ceapă verde tăiată.

Ingrediente:

10-12 cartofi,

3 cepe,

4 linguri ulei,

sare,

piper negru măcinat,

5 cepe verzi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?