Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

REŢETA ZILEI: Budincă de morcovi cu brînză de vaci şi prune uscate

23 mai. 2020,, 18:00   Societate
3213 0

Mod de preparare:

Morcovii se dau prin răzătoare mascată şi se fierb cîteva minute. Cîte puţin se toarnă crupe de griș şi se fierbe pînă obţinem o masă densă. Brînza se dă prin sită, se amestecă cu morcov, se adaugă sare, zahăr, prunele opărite şi tăiate. Toate se amestecă bine, se pun într-o tavă unsă cu unt, presărată cu pesmeţi, se stropesc cu unt topit şi se dau la cuptor.

Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:


6 morcovi,

500 g brînză de vaci,

½ pahar prune uscate,

2 linguri crupe de griș,

2 ouă,

2 linguri unt,

2 linguri zahăr,

1 lingură pesmeţi de grîu fărîmiţaţi,

1 pahar smîntînă,

sare,

pătrunjel verde.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?