COVID-19 în MOLDOVA

REŢETA ZILEI: Babă neagră

REŢETA ZILEI: Babă neagră

Mod de preparare:

Batem ouăle cu zahăr, adăugăm uleiul, mierea, bicarbonat de sodiu stins în suc de lămîie, lapte de temperatura camerei, făină, amestecăm bine. Aluatul trebuie să fie ca smîntîna groasă. Într-un ceaun uns cu ulei se pune aluatul, se dă la cuptor (încălzit, în prealabil) să se coacă la temperatura de 180 grade timp de 40-45 minute Gradul de pregătire al produsului se determină cu ajutorul beţişorului de lemn – la străpungere pe el nu trebuie să rămînă aluat.


Ingrediente:

1 pahar de făină de grîu,

8 ouă,

1 lingură de zahăr,

2 linguri de miere,

1 pahar de lapte,

½ pahar de ulei vegetal,

2-3 picături de suc de lămîie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load