Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu brînză

3 noi. 2019,, 17:44   Societate
2773 0

Mod de preparare:

Ardeii se spală, se taie partea de sus îm­preună cu pedunculul şi seminţele. Pe 1-2 minute se pun în uncrop, apoi se scurg prin strecurătoare şi se lasă să se răceas­că. Se pune umplutura, în mijlocul ardeilor umpluţi se pun măslinele, totul se pune în frigider.

Prepararea umpluturii: Untul refrigerat se dă prin răzătoare, se amestecă cu brânza, usturoiul pisat, piperul şi verdeaţa. Înainte de a se servi, ardeii se taie felii, se pun pe farfurie şi se garnisesc cu verdeaţă.

Ingrediente:


4 ardei medii (de preferinţă de culoare roşie sau portocalie),

pătrunjel verde.

Pentru umplutură:

1½ pahare brânză dată prin răzătoare,

100 g unt,

3-4 căţei de usturoi,

2 linguri verdeaţă tăiată mărunt,

10-15 măsline fără sâm­buri (la dorință),

piper negru măcinat

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?