COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu brînză

REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu brînză

Mod de preparare:

Ardeii se spală, se taie partea de sus îm­preună cu pedunculul şi seminţele. Pe 1-2 minute se pun în uncrop, apoi se scurg prin strecurătoare şi se lasă să se răceas­că. Se pune umplutura, în mijlocul ardeilor umpluţi se pun măslinele, totul se pune în frigider.

Prepararea umpluturii: Untul refrigerat se dă prin răzătoare, se amestecă cu brânza, usturoiul pisat, piperul şi verdeaţa. Înainte de a se servi, ardeii se taie felii, se pun pe farfurie şi se garnisesc cu verdeaţă.

Ingrediente:

4 ardei medii (de preferinţă de culoare roşie sau portocalie),

pătrunjel verde.

Pentru umplutură:

1½ pahare brânză dată prin răzătoare,


100 g unt,

3-4 căţei de usturoi,

2 linguri verdeaţă tăiată mărunt,

10-15 măsline fără sâm­buri (la dorință),

piper negru măcinat

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load