REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu brînză

REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu brînză

Mod de preparare:


Ardeii se spală, se taie partea de sus îm­preună cu pedunculul şi seminţele. Pe 1-2 minute se pun în uncrop, apoi se scurg prin strecurătoare şi se lasă să se răceas­că. Se pune umplutura, în mijlocul ardeilor umpluţi se pun măslinele, totul se pune în frigider.


Prepararea   umpluturii: Untul refrigerat se dă prin răzătoare, se amestecă cu brânza, usturoiul pisat, piperul şi verdeaţa. Înainte de  a se servi, ardeii se taie felii, se pun pe farfurie şi se garnisesc cu verdeaţă.


Ingrediente:


4 ardei medii (de preferinţă de culoare roşie sau portocalie),


pătrunjel verde.


Pentru umplutură:


1½ pahare brânză dată prin răzătoare,


100 g unt,


3-4 căţei de usturoi,


2 linguri verdeaţă tăiată mărunt,


10-15 măsline fără sâm­buri (la dorință),


piper negru măcinat


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load