COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

REŢETA ZILEI: Alivanca

REŢETA ZILEI: Alivanca

Mod de preparare:

Făina de porumb se amestecă cu ouăle, se adaugă făina de grîu. Carnea se taie cuburi, se prăjeşte puţin. Brînza se taie cuburi de mărime medie. Tavă se unge cu ulei. Brînza şi carnea de porc prăjită se adaugă la amestecul de ou şi făină, se mai adaugă sare, piper negru măcinat. Totul se amestecă, se toarnă într-o tavă sau într-o formă pentru copt. Se dă la cuptor, încălzit, în prealabil, pînă la 180 de grade pentru 30 de minute.

Ingrediente:

1 pahar faina de porumb,

2 linguri făină de grîu,

10 ouă,

75 gr brînză de oi,

200 gr carne de porc (gîtul),

1 lingură de ulei,

sare,

piper negru măcinat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load