COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Reprezentanții conducerii de vîrf a țării au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu

Reprezentanții conducerii de vîrf a țării au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi împreună cu șeful statului Igor Dodon și cu membri ai Guvernului au depus, în dimineața zilei de astăzi, flori la busturile lui Mihai Eminescu și al lui Grigore Vieru de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfînt”.

În acest mod înalții oficiali au consemnat Ziua Națională a Culturii marcată pe 15 ianuarie cînd s-a născut poetul Mihai Eminescu și l-au omagiat pe poetul Grigore Vieru în ajunul Zilei comemorării sale care este marcată pe 18 ianuarie.

Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii, speakerul a adresat un mesaj în care a adus cuvinte de recunoștință oamenilor de cultură pentru contribuția la consolidarea, dezvoltarea și promovarea valorilor culturale bogate ale poporului nostru. De asemenea, Zinaida Greceanîi a menționat că sînt demne de toată admirația personalitățile artistice și oamenii simpli care contribuie la păstrarea și dezvoltarea continuă a diversității culturale.


”Multiculturalismul este distinct pentru țara noastră, ne face mai uniți, mai puternici și mai încrezători în viitorul Republicii Moldova” se arată în mesajul Președintelui Parlamentului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load