COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Relațiile de înfrățire între Moldova și Rusia devin din ce în ce mai strînse

Relațiile de înfrățire între Moldova și Rusia devin din ce în ce mai strînse

A fost semnat un acord de bază privind stabilirea unor relații de înfrățire între raionul Drochia din Moldova și raionul municipal Dankov din regiunea Lipețk din Federația Rusă și privind cooperarea în domeniile, economico-comercial, științifico-tehnic și umanitar-cultural, transmite Noi.md.

Potrivit Rossotrudnicestvo, ceremonia de semnare a avut loc la Drochia, unde a venit în vizită delegația din regiunea Lipețk. Reprezentanții din Dankov au vizitat, de asemenea, mai multe fabrici, întreprinderi și ferme din raionul Drochia.

La Chișinău, la Centrul rus de știință și cultură, a avut loc o întîlnire a membrilor ambelor delegații din raioanele înfrățite cu șeful reprezenței Rossotrudnicestvo, Mihail Davîdov, președintele comisiei publice pentru probleme interetnice, sub președinția Moldovei, Elena Beliakova și președintele comunității ruse din Republica Moldova, Liudmila Lașcenova. În cadrul întrevederii au fost discutate aspecte privind cooperarea bilaterală în sfere științifice, educaționale și culturale.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load