Reguli noi! Gata cu perfectarea actelor de identitate în termen de trei și șase ore

Reguli noi! Gata cu perfectarea actelor de identitate în termen de trei și șase ore

Agenția Servicii Publice informează că, din 15 aprilie 2019, se sistează prestarea serviciului de eliberare a buletinului de identitate în termenele de trei ore și șase ore, iar a pașaportului în termenele de trei ore, șase ore și zece zile calendaristice.


În schimb, se implementează prestarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate și a pașaportului la data adresării solicitantului.


Eliberarea documentelor la data adresării va fi efectuată de către Serviciul eliberare a actelor de identitate Centru municipiul Chișinău (SEAI Centru), str. Alexandru cel Bun nr. 56. Cererile vor fi recepționate de luni pînă vineri în intervalul orar 800-1300 , iar înmînarea actelor se va efectua între orele 1630-1700.  În același timp, SEAI Centru va furniza servicii de eliberare a actelor de identitate în termen de 24 de ore și cinci zile calendaristice.


Atenționăm că, programul de lucru al oficiului este de luni pînă sîmbătă: 800 – 1700. În ziua de sîmbătă SEAI Centru va presta servicii numai în termenele de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.


De asemenea, în centrele multifuncționale din municipiul Chișinău, nr.1, 2, 3 și 4 vor fi prestate servicii de eliberare a actelor de identitate doar în termene de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.


Măsurile au fost luate  în scopul eficientizării proceselor de prestare a serviciilor de eliberare a actelor de identitate și de evidență a persoanelor.


Informaţii suplimentare referitoare la eliberarea actelor de identitate, program de muncă, termene sau tarife, găsiți accesînd pagina web oficială a Agenţiei www.asp.gov.md sau prin apel telefonic la numărul 14909.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load