TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Important pentru moldovenii cu dublă cetățenie

Important pentru moldovenii cu dublă cetățenie

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei urmează să țină cont de următoarele.

Autoritățile norvegiene au hotărît să extindă, pe o perioadă de încă șase luni, începînd cu data de 12 noiembrie 2019, a regimului de control la frontierele interne Schengen, respectiv la trecerea frontierei de stat pe rutele de transport maritim dinspre Regatul Danemarcei, Republica Federală Germania și Regatul Suediei. Pașaportul valabil este singurul document de identitate acceptat la controlul trecerii frontierei norvegiene pentru intrările pe rutele maritime (ferryboat).

Totodată, autoritățile norvegiene mențin, timp de șase luni, măsura temporară de control individual al persoanelor care călătoresc din spațiul Schengen în Regatul Norvegiei prin punctele de frontieră de pe rutele terestre (rutiere și feroviare) și aeriene.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Norvegiei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load