COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacția Procuraturii Anticorupție la acuzația de implicare a magistraților în spălarea banilor

Reacția Procuraturii Anticorupție la acuzația de implicare a magistraților în spălarea banilor

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție (PA) neagă acuzațiile venite din partea ministrului de Interne Andrei Năstase, precum că anumiți magistrați procurori și judecători, ar fi fost implicați în scheme de spălare de bani, anunță Noi.md

„Procuratura Anticorupție respinge acuzațiile, lansate în spațiul public, astăzi, de către ministrul afacerilor interne cu privire la pretinse acte de corupție, comise de către persoane publice, inclusiv procurori din cadrul PA. De asemenea, Procuratura Anticorupție este interesată să se desfășoare, în mod urgent, o anchetă interna, în cadrul căreia va putea oferi toate explicațiile necesare în vederea infirmării acuzațiilor aduse.

De asemenea, Procuratura Anticorupție este interesată să se desfășoare, în mod urgent, o anchetă interna, în cadrul căreia va putea oferi toate explicațiile necesare în vederea infirmării acuzațiilor aduse”, se menționează într-un comunicat publicat de reprezentanții PA.


Andrei Năstase a cerut Procuraturii Generale să se autosesizeze și să investigheze deciziile luate de anumiți magistrați, decizii care au contribuit, potrivit lui, la realizarea schemelor de spălare de bani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load