COVID-19 în MOLDOVA

Reacția președenției la protestul PAS: Unii politicieni au început campania electorală

Reacția președenției la protestul PAS: Unii politicieni au început campania electorală

Președinția consideră că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a început campania electorală. „Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta”, subliniază instituția. Reacția vine după ce în dimineața zilei de trei august, PAS a protestat în fața clădirii Președinției, scrie Agora.

Unii politicieni au început campania electorală și promovarea sloganelor înainte de termenul prevăzut de legislația electorală. Ei caută orice motiv, presupus, inventat sau închipuit, pentru a se manifesta politic în lipsa oricăror alte idei și inițiative cu adevărat folositoare pentru cetățeni. În particular, când vorbim despre Maia Sandu și justiție, să ne amintim că dumneaei, fiind prim-ministru în exercițiu, a comis fapte care s-au dovedit a fi neconstituționale.

De menționat că formațiunea PAS a organizat o manifestație în cadrul căreia i-au cerut președintelui Igor Dodon să nu semneze decretul de numire a lui Vladislav Clima în fruntea Curții de Apel Chișinău. Menționăm că Vladislav Clima a fost desemnat președinte al Curții de Apel Chișinău. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Superior al Magistraturiide marți, 28 iulie.


Candidatura lui Clima urmează a fi propusă Parlamentului pentru numirea pe un termen de patru ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load