Reacția autorităților privind o clădire din Chișinău: Ca în Shanghai

Reacția autorităților privind o clădire din Chișinău: Ca în Shanghai

O clădire din sectorul Rîșcani din Chișinău s-a transformat într-o construcție ciudată. Și asta pentru că locuitorii blocului și-au construit diverse anexe, iar la ultimul etaj a apărut și o mansardă care nu pare tocmai stabilă.

„Nu cunosc exact despre adresa respectivă. La una din ședințele anterioare am spus că avem 24 de astfel de adrese de mansardare. Anume pe adresa respectivă vom verifica dacă sunt autorizate lucrările. Dacă mi se pare o practică normală? Nu, nu mi se pare o practică normală. Puteți să-l întrebați pe cel care a condus orașul acesta zece ani și a făcut tot felul de lucrări de mansardare și a transformat orașul într-un Shanghai, dacă lui i se pare o practică normală, inclusiv dacă i se pare o practică normală, avînd un dezastru urbanistic, să umble și să șteargă praful din autobuzele noi aduse”, a declarat Ruslan Codreanu.

Clădirea se află în strada Dumitru Rîșcanu 33 din sectorul Rîșcani din Chișinău.

Ruslan Codreanu făcea aluzie în declarațiile sale la criticile pe care fostul primar al Chișinăului, le-a adus autobuzelor turcești proaspăt achiziționate de primărie și expuse în PMAN înainte de a fi puse pe traseu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load