COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

R. Moldova, „invadată” de levănțică: Imagini greu de uitat (VIDEO)

R. Moldova, „invadată” de levănțică: Imagini greu de uitat (VIDEO)

Un parfum îmbătător a pus stăpînire pe întreaga Moldovă, odată cu înflorirea lavandei. Cîmpuri violete și oameni însetați de frumos - asta am văzut, plimbîndu-ne prin țară.

Moldovenii au păstrat frumoasa tradiție de a face poze de colecție și în acest an, așa că au ales cele mai colorate lanuri și au pornit la drum.

Cum arată cîmpurile pline de levănțică în aceste clipe, dar și cît de fericiți sînt oamenii, odată ajunși în sînul naturii, vedeți mai jos:


Lanurile pline cu levănțică luate cu asalt sînt cel de lîngă satul Gura Bîcului și în apropiere de „Vio-Parc Varniţa”.

O astfel de destinație este și cîmpul Lavandița, care se află nu departe de capitală.

Pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.

Pe portalul moldovenii.md puteți găsi informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cea mai bună opțiune de odihnă și călătorie și să redescopere îndrăgita Moldovă!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load