Putoarea din Chişinău şi politicul: Precizarea Apă-Canal Chișinău

Putoarea din Chişinău şi politicul: Precizarea Apă-Canal Chișinău

Administrația S.A. ,, Apă-Canal Chișinău” anunţă înt-un comunicat că ,,nu participă la dezbateri cu tentă politică”.


Administrația furnizorului de apă mai precizează că nu va participa la audierile publice privind situația din oraș, lansate de către fracțiunea liberală din cadrul Consiliului municipal Chișinău.


,,Aceste dezbateri au tentă politică și fac parte din campania electorală a Partidului Liberal pentru alegerile locale din Chișinău”, a declarat consiliul de directori ai S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”


Amintim că azi, 10 septembrie, începînd cu ora 15.00, la Primăria Chișinău, fracțiunea Partidului Liberal (PL) din Consiliul municipal Chișinău (CMC)organizează audieri publice privind situația din oraș și măsurile care se impun la stația de epurare S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”.


Administrația furnizorului de apă spune că este deschisă către colaborare, astfel atît persoane terțe, dar și reprezentanți ai organelor de stat competente pot vizita si inspecta Stația de Epurare, dar și de a efectua măsuri a emisiilor poluanților în aerul atmosferic pe teritoriul Stației de Epurare, inclusiv și în zonele unde persistă miros neplăcut din mun. Chișinău.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load