COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Puterea dansului" va reaminti tuturor că Moldova este țara celor mai buni dansatori (VIDEO)

"Puterea dansului" va reaminti tuturor că Moldova este țara celor mai buni dansatori (VIDEO)

Reprezentanții tinerei generații, care participă la frumosul și grandiosul proiect "Puterea dansului", desfășurat în țara noastră, vor face neapărat totul pentru ca despre Moldova să vorbească din nou în întreaga lume și să-și amintească de mica noastră țară, unde locuiesc cei mai buni dansatori.

De această părere este cunoscutul showmen, moderator de evenimente, deținătorul titlului de "Cel mai bun moderator din lume", poetul-improvizator, patriotul Pavel Duganov, care a vizitat clădirea circului din Chișinău, pe "Arena Mică" al căruia se organizează castingul pentru înregistrarea la cel de-al doilea sezon al proiectului republican televizat de dans pentru copii "Puterea dansului. Drum copiilor", transmite Noi.md.

"Aici evoluează copiii noștri, viitorul nostru, luminos și magnific. "Puterea dansului" - așa se numește acest proiect, care oferă copiilor drum nu numai în artă, în independență, ci drum spre fericire și, bineînțeles, spre succes", a menționat Pavel Duganov.


În maniera sa originală el a prezentat inițial membrii juriului și una dintre participantele la proiect după ce aceasta și-a prezentat frumosul număr pe scenă.

Dragi prieteni, aici se desfășoară un proiect grandios. Unul dintre cele mai mari proiecte din țara noastră, care este legat de viitorul nostru. Foarte des, copiii pleacă sau, dimpotrivă, părinții îi lasă singuri. Aici nimeni nu este lăsat. Aici toți sînt apreciați", a subliniat cunoscutul showman, moderator de evenimente.

El a dorit din toată inima juriului și organizatorilor mult noroc.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load