PTF Leușeni, în continuare cel mai solicitat punct de trecere

PTF Leușeni, în continuare cel mai solicitat punct de trecere

Doi cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar un conducător auto a încălcat regulile de transportare a călătorilor. Sînt cîteva acţiuni ilegale înregistrate de Poliţia de Frontieră în ultimele 24 de ore.


Tot pe parcursul zilei de ieri, două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, iar altele cinci aflate în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


Poliţia de Frontieră mai anunţă că a fost deconspirată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat şi un caz de trafic ilegal de bunuri.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 531 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 21 644 - pe sensul de ieșire din R. Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 11 002 traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 6 869 de traversări de persoane,
PTF Otaci – 5 870,
PTF Sculeni – 5 455,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 5 282,
PTF Giurgiulești-Galați – 3 109,
PTF Criva – 2 331.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. Înainte de a porni la drum, e necesară consultarea aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Ajunși în punctele de trecere, conducătorilor auto li se cere să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load