PSRM va prezenta un proiect de soluționare a mirosului urît din Chișinău

PSRM va prezenta un proiect de soluționare a mirosului urît din Chișinău

Partidul Socialiștilor va prezenta un proiect de soluționare a problemelor stației de epurare de la Chișinău.

În curînd PSRM va prezenta proiectele curente în derulare, completate cu soluții care vin să soluționeze definitiv problema mirosului neplăcut în capitală. Acest lucru a fost comunicat de către fostul președinte al fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, vicespicher și secretar pentru ideologie al Partidului Socialiștilor, pe pagina sa de pe rețelele de socializare. 

,,În Chișinău pute. Miroase tare urît! Cînd vorbeam despre soluția pe care a implementat-o cineva acum cîțiva ani și afirma ca va fi pe zeci de ani înainte ca și pietonala... ziceam că e temporară și una dintre cele mai proaste alternative și că mirosul ca și efectele negative vor fi resimțite din plin deja peste 2-3 ani. Atunci am fost criticați, astăzi s-a adeverit a fi realitate”, susține vicespicherul Parlamentului. 

În opinia lui, pentru a „elibera” orașul din aceasta duhoare este nevoie de nu doar de voința politică, dar și de o abordare fără trișare. În acest context, PSRM va prezenta în curînd proiectele curente în derulare, completate cu soluții care vin să rezolve definitiv problema.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load