COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PSRM: O decizie politizată, anti-națională și pro-oligarhică @

PSRM: O decizie politizată, anti-națională și pro-oligarhică @

Hotărîrea Curții Constituționale, de anulare a creditului rusesc în valoare de 200 de milioane de euro, este o confirmare a faptului că această instituție a fost capturată de interesele politico-oligarhice. Aceasta este reacția PSRM la hotărîrea luată de CC astăzi.

”Este foarte regretabil că magistrații Curții s-au condus nu de prevederile constituționale și de interesul cetățenilor, al țării, ci de interesele politice înguste, în spatele cărora stau oligarhi ce așteaptă să-și întoarcă țara. Astăzi au pierdut cetățenii țării noastre, care au nevoie de bani, să fie ajutați să depășim împreună criza provocată de pandemia de coronavirus. Astăzi a pierdut Moldova. A pierdut democrația și statul de drept”, se arată într-un comunicat emis presei.

Totodată reprezentanții PSRM spune că cei care au capturat din nou Curtea Constituțională și au provocat această decizie anti-națională, care e și un grav precedent pentru viitoarele acorduri internaționale ce pot fi ușor anulate de interese obscure prin intermediul Instanței, trebuie să-și asume întreaga responsabilitate.


”Noi vom depune în continuare efort, împreună cu Guvernul și președintele țării, Igor Dodon, să găsim soluții pentru ca cetățenii să primească la timp pensiile și salariile, ajutoarele sociale, să fie sprijinite afacerile pentru a păstra locurile de muncă, să reparăm drumuri și să iluminăm străzi. Noi sîntem cu fața spre popor, nu ca și politicienii iresponsabili, care-i întorc spatele și luptă doar pentru interesele oligarhilor care acționează pentru a captura din nou țara”, scrie în comunicat

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load