COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PSRM au transferat peste 1 milion de lei, din banii partidului pentru a lupta împotriva COVID-19

PSRM au transferat peste 1 milion de lei, din banii partidului pentru a lupta împotriva COVID-19

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat, astăzi, 1024303 lei (peste un milion douăzeci și patru de mii de lei) pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul.

Așa cum a promis anterior președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, în perioada excepțională, toți banii, care reprezintă subvenție de la stat pentru formațiunea noastră, vor fi donați pentru domeniul medical.

În acest sens, la propunerea deputaților PSRM, au fost făcute și modificările necesare în legislație, ca să fie posibil transferul acestor subvenții pentru lupta cu pandemia COVID-19, transmite socialistii.md.

Suma donată de peste un milion de lei reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie. Îndemnăm și alte partide, care primesc finanțare de la stat, să ne urmeze gestul și să transfere banii primiți de la bugetul de stat pentru sprijinul medicilor din Moldova.


Amintim că anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load