Protest la Parlament: După anunțul președintelui majoritatea protestatarilor au plecat (LIVE)

Protest la Parlament: După anunțul președintelui majoritatea protestatarilor au plecat (LIVE)

(Update 20:36) După ce șeful statului a anunțat că vom avea alegeri anticipate, protestatarii din fața parlamentului au plecat.


Mai mulți oameni au fost surprinși în timp ce plecau din fața legislativului. Alții, însă, au rămas să scandeze.

(update 18:14) Manifestanții încă continuă să protesteze.


(update 17:21) Purtătorul de cuvînt al Partidului Democrat nu a răspuns la apelurile telefonice pentru a ne comunica dacă protestul din fața Parlamentului este organizat de Partidul Democrat, în contextul în care democrații au anunțat Primăria despre organizarea unor manifestații în perioada 6-9 iunie. 


(update 17:17) Manifestanţii scandează „vrem stabilitate nu anticipate”.


(update 17:02) Protestarii au ajuns în fața Parlamentului. Aceștia refuză să spună care este traseul sau punctul final al manifestației.(update 16:58) În fața Parlamentului este format deja un cordon de polițiști. Deputatul Sergiu Litvinenco a scris ca angajații Legislativului au fost evacuați cu ceva timp în urmă.


(update 16:53) După ce au trecut de sediul PAS, manifestanții se îndreaptă pe strada Pușkin, cel mai probabil spre PMAN sau Parlament. Aceștia scandează „PDM” și „Jos jurnaliștii”.


(update 16:40) „Maia Sandu și Andrei, trădătorii nației” și „Nu vrem anticipate, vrem stabilitate”, scandează manifestanții, care se declară a fi susținători ai Partidului Democrat. Aceștia au ajuns la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate.Mai multe persoane s-au mobilizat în capitală și participă la un protest.  


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load