Proprietarul unei rețele de restaurante din Moldova sare în apărarea lui Andrei Tranga

Proprietarul unei rețele de restaurante din Moldova sare în apărarea lui Andrei Tranga

Dumitru Cebotărescu, care deține acțiuni în capitalul social al mai multor agenți economici printre care „Star Kebab”, „Trattoria” și este proprietarul mai multor restaurante, spune că în timpul desfășurării anchetei, proprietarul rețelei de restaurante Andy`s Pizza, Andrei Tranga, ar trebui să fie plasat în arest la domiciliu și nu „în pușcărie, în cătușe și lanțuri”.


„Andrei Tranga trebuie să își aștepte procesul acasă, nu în pușcărie, în cătușe și lanțuri. Așa nu e corect, așa nu e normal! Andrei Tranga, ca orice cetățean din această țară, trebuie să aibă parte de un proces corect, care să demonstreze sau să infirme acuzațiile aduse. Fără derapaje, fără intimidări și fără bespredel. Așa e normal!”, a scris Cebotărescu pe pagina sa de facebook.Amintim că proprietarul rețelei de restaurante Andy`s Pizza, Andrei Tranga, a fost arestat pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA e către şeful PCCOCS, Nicolae Chitoroaga la data de 2 mai.


Sursa citată a mai declarat că alte patru persoane în acest caz au fost arestate. Toți suspecții sînt din Republica Moldova.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load